Bradwolff & Partners is verheugd onze deelname aan de vierde editie van BIG ART aan te kondigen!

Bradwolff & Partners is een nieuw initiatief dat voor de eerste keer aanwezig is tijdens de tentoonstelling BIG ART N0 4 met de presentatie van het werk van Katrin Korfmann, Anton de Komplein, 2018, 267 x 489 cm, fotografie.

Bradwolff & Partners (sinds 2019) is een galerie en agentschap toegespitst op het vertegenwoordigen van kunstenaars in internationaal verband. De samenwerkende partners zijn met name curatoren, galeriehouders en kunstinstellingen. Bradwolff & Partners is een nomadische galerie naast Bradwolff Projects: enerzijds vertegenwoordigen we een vaste groep kunstenaars en anderzijds werken we op thematische projectbasis met geselecteerde kunstenaars.

Tot ziens op BIG ART!
Vriendelijke groet,
Bradwolff & Partners in samenwerking met Art Affairs

p.s. De website Bradwolff-Partners en social media pagina’s zijn in ontwikkeling. Meer info volgt spoedig.

Preview: 11 September 17 -19 uur op uitnodiging
Beurs data: 12 -15 September 2019 Open: 11 – 19 uur.
Locatie Hembrugterrein – De Projectfabriek, Middenweg 63, Zaanstad.
www.bigart.nu

Bradwolff & Partners (sinds 2019) is een galerie en agentschap toegespitst op het vertegenwoordigen van kunstenaars in internationale verband. De samenwerkende partners zijn met name curatoren, galeriehouders en kunstinstellingen.

Bradwolff Projects (sinds 2014) is een experimenteel non-profit platform voor hedendaagse kunst met een tentoonstellingsruimte in Amsterdam-Oost, waar kunst gepresenteerd wordt in het kader van persoonlijke ontmoetingen in de openbaar toegankelijke ruimte.

Buro Bradwolff (sinds 2002) vormt een combinatie samenwerkingstrajecten met kunstenaars en diensten in diverse contexten op het snijvlak van kunst en andere sectoren.

Bradwolff Publicaties (sinds 2014) is voortgekomen uit de bijzondere collaboraties via Bradwolff Projects en Buro Bradwolff. Samen met vormgever Kees Janmaat en kunstenaars is er in de afgelopen jaren een reeks bijzondere kunstenaarsboeken ontwikkeld o.a. Spell Action, Ruta Butkute en Metamorphosis music notation, Annesas Appel.

Christine van den Bergh is al jaren werkzaam in de kunstsector en is oprichter en artistiek leider van Bradwolff & Partners, Bradwolff Projects en Buro Bradwolff. Kenmerkend voor Van den Bergh zijn haar hybride samenwerkingsvormen: ze ontwikkelt in dialoog met kunstenaars, gastcuratoren, opdrachtgevers, (kunst-)instellingen en onderzoeksinstituten haar projecten. Zij creëert binnen alle projecten gelegenheid tot persoonlijk contact en discussie: door deze (interculturele en interdisciplinaire) uitwisselingen biedt ze ruimte aan nieuwe denkbeelden en initiatieven binnen de kunsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *