verhuur

te huur

sfeervolle tentoonstellings/ evenement ruimte op een unieke locatie!

In de koepelruimte van het chirurgiegebouw van het voormalige Burgerziekenhuis aan de Linnaeusstraat heeft Bradwolff Projects haar tentoonstellingsruimte. De historische en monumentale ruimte is een multifunctionele plek voor tentoonstellingen voor aanstormend kunst-, design- en modetalent. En een inspirerende ruimte voor vergaderingen, fotoshoots, boekpresentaties of privédiners. Het gebouw heeft symmetrische zalen en is zeer geschikt voor heldere, geconcentreerde presentaties. Door de ligging in de stille, publieke mooie binnentuin is het een bijzondere ontmoetingsplek

geschiedenis
Het voormalig Burgerziekenhuis – speciaal voor de kleine burgerij – ligt aan de Linnaeusstraat, Amsterdam, en werd ontworpen door A.L. van Gendt [1835-1901]. Het werd in 1891 geopend met geld dat onder andere was samengebracht door een openbare verloting van tweehonderd kunstwerken in het Amsterdamse Arti. Het heeft tot 1991 als ziekenhuis gefunctioneerd.

capaciteit
zittend voor ca. 40 personen.
staand voor ca. 100 personen.

events
vergaderingen, presentaties, workshops, recepties, diners, borrels, conferenties, lezingen, pop-up en exposities.

faciliteiten
beamer, wifi, geluids, kitchenette, toilet.

catering kan verzorgd worden.

voor meer informatie over de mogelijkheden van verhuur of event boekingen kunt u contact opnemen via info@burobradwollf.nl of 06-51399954.

download hierbij de verhuur brochure pdf.