een middag voor ondernemende beeldend kunstenaars 5 sept 2017

Alles over crowdfunding, cultuurleningen en subsidies voor ondernemende Amsterdamse makers.

Direct aanmelden? http://bit.ly/ondernemende_beeldend_kunstenaars

Ben je bezig met het realiseren van een creatief project? Wil je een stap zetten in de verdere professionalisering van je organisatie? Of wil je investeren in je eigen ontwikkeling? Ongetwijfeld komt telkens dezelfde vraag naar boven: hoe gaan we dit financieren?

Voor ondernemende Amsterdamse kunstenaars en culturele organisaties zijn er (naast subsidie) verschillende opties. Cultuur+Ondernemen en het Amsterdams Fonds voor de Kunst bieden cultuurmakers bijvoorbeeld de Amsterdamse Cultuurlening: een voordelige vorm van lenen én trainen. Bij Voordekunst haal je zelf je financiering binnen via crowdfunding.

En nu slaan deze drie partijen de handen ineen. In september worden er namelijk vier unieke bijeenkomsten georganiseerd voor Amsterdamse cultuurmakers. Hierin leer je alles over slimmer financieren, zodat je een optimale mix van financieringsvormen kunt samenstellen. Zo weet je zeker dat je een duurzame investering doet in je onderneming.

Een middag op maat
Elke bijeenkomst richt zich op een specifieke type cultuurmaker: beeldend kunstenaars, theatermakers, muzikanten of (mode)ontwerpers. De bijeenkomst op 5 september is speciaal voor beeldend kunstenaars. Hierin vertellen Christine van den Bergh (oprichter van Bradwolff Projects) en een nog nader aan te kondigen fotograaf hoe zij de financiering van hun projecten realiseerden. Er is bovendien uitgebreid ruimte voor jouw vragen aan de sprekers, en genoeg tijd om je mede-deelnemers te leren kennen.

Praktische info
Datum: 05-09-2017
Locatie: Bradwolff Projects, Amsterdam-Oost
Inloop: 15:30 uur
Programma: 16:00 – 18:00 uur

Artistiek leider Christine van den Bergh